Veel gestelde vragen
Wat is 'Laat Het Licht Aan'?
'Laat Het Licht Aan' is een educatief programma dat zich richt op het bevorderen van mentaal welbevinden onder jongeren. Het combineert theater, educatie en open gesprekken om bewustzijn over mentale gezondheid te verhogen.
Voor wie is het programma 'Laat Het Licht Aan' bedoeld?
Het programma is voornamelijk gericht op middelbare scholieren, onderwijsprofessionals en andere belanghebbenden binnen de gemeenschap die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van mentale gezondheid. Hier kan het ook breed voor worden ingezet.
Hoe kan ik me aanmelden voor een voorstelling of evenement?
Aanmelden kan via onze website als je een link hebt van het desbetreffende event. Schoolvoorstellingen zijn meestal besloten om de veiligheid van de leerlingen te waarborgen.
Zijn er kosten verbonden aan het bijwonen van de voorstellingen?
Voor scholen en gemeenten zijn er kosten verbonden aan het programma. Omdat zij het programma meestal financieren zijn er voor andere bezoekers geen kosten aan verbonden.
Is 'Laat Het Licht Aan' geschikt voor alle leeftijdsgroepen?
Het programma is het meest geschikt voor tieners en jongvolwassenen, maar de boodschappen en thema's kunnen relevant zijn voor alle leeftijden. Wij hebben adviesleeftijd 13+.
Ik wil 'Laat Het Licht Aan' inzetten op school
Wat leuk! Neem vooral contact met ons op via het contactformulier op de scholen pagina of via laathetlichtaan@throughout.nl
Kan ik vrijwilliger worden bij 'Laat Het Licht Aan'? Zo ja, hoe?
Jazeker! Vrijwilligers zijn van harte welkom! Aanmelden kan via laathetlichtaan@throughout.nl.
Ik wil 'Laat Het Licht Aan' inzetten op school
Wat leuk! Neem vooral contact met ons op via het contactformulier op de scholen pagina of via laathetlichtaan@throughout.nl
Hoe kan ik donateur worden van 'Laat Het Licht Aan'?
Donaties zijn erg welkom! Neem vooral contact met ons op via laathetlichtaan@throughout.nl
Op welke manier draagt 'Laat Het Licht Aan' bij aan het verhogen van het bewustzijn over mentale gezondheid?
Door middel van voorstellingen, workshops en open dialogen helpt ons programma om het stigma rond mentale gezondheid te verminderen en bevordert het een cultuur van openheid en ondersteuning.