Doneer & Sponsor

doneerSponsorpakketten
logo throughout productions

01

Wat Wij Doen

Wij maken belangrijke levensonderwerpen bespreekbaar voor jongeren, die normaal gesproken onderbelicht blijven of waar vaak zelfs een taboe op rust. Met Laat het Licht aan maken we depressie en zelfmoord bespreekbaar.   

02

Onze Aanpak

Wij maken muzikale educatieve theatervoorstellingen en lesmethodes voor leerlingen. En masterclasses voor docenten, zorgpersoneel en iedereen die te maken heeft met jongeren in zijn of haar werkveld.

03

Onze Missie

“Throughout Productions heeft als doel gesteld om in 2025 bij meer dan 500.000 jongeren impact te hebben gehad op de (geestelijke) gezondheid. Onze missie hierbij is om een leefomgeving voor jongeren te creëren waarbij depressie bespreekbaar is en de taboe hieromheen wegvalt.”

Over

Over ons bedrijf

Wij zijn een jong productiehuis met ambitie. Wij produceren en verkopen onze producties 100% in-house. Daardoor leveren wij onze concepten en producties ook helemaal zoals wij denken en voelen dat het juist is. Daardoor kunnen we de kwaliteit voor onze klanten waarborgen. We werken aan de toekomst met mooie partners en we schrikken er niet voor terug om gecalculeerd risico te nemen.

We zijn niet alledaags, wel verrassend, dynamisch en flexibel. 

Ondernemen & Groei

De ondernemers Jarno en Willem zijn autonoom, ambitieus en willen groeien naar een stevig team met een rol voor iedere discipline. Throughout Productions bevind zich nog in de startupfase en heeft mooie, oorspronkelijke en solide producten ontwikkeld. een betrokken mooie klantenkring en waardevolle en erkende landelijke partners en heeft het potentiaal van een A-merk. 

100% Eigen Financiering

We treden op met eigen voorstellingen, ontwikkelen ons eigen CRM systeem. Doen onze eigen theaterverkoop om het gevoel met klanten te waarborgen. En we produceren alles in huis; van de voorstellingen die we in het land spelen, tot de BN’er Rode Loper Gala Première in DeLaMar. Tot nu toe is er nog geen vreemd vermogen nodig geweest. 

Statistieken

Throughout in Cijfers

We zijn een kleine producent, toch presenteren wij onze producten op premium niveau. Dat zien we terug in de prijzen die we vragen voor onze producten, waardoor we de kwaliteit hoog kunnen houden. In tegenstelling tot de concurrentie zet Throughout Productions haar producten in als een high-end voorstelling en productlijn. Dat is terug te zien in o.a. de gala première. 

€K Op eigen kracht Geinvesteerd

Jongeren bereikt

Voorstellingen gespeeld

Jaar Gezamenlijke Ervaring

‘Laat Het Licht Aan’ – Sponsorpakketten

Bepaal je eenmalige donatie

Vul een bedrag in.
Bedankt voor uw donatie.
Uw betaling kon niet worden uitgevoerd.

Ontvanger: Throughout Productions
O.v.v. Donatie 'Laat Het Licht Aan'

Prinsengracht 1049,
1017 JE AMSTERDAM

Quotes

“‘Laat Het Licht Aan’ is een belangrijke voorstelling om het belang te onderschrijven dat depressie een grote sluipmoordenaar kan zijn onder jongeren. Een doelgroep in een kwetsbare leeftijd waarbij het lijkt dat alles maar mooi, goed en soepel moet verlopen. Als je dan kampt met sombere en/of neerslachtige gevoelens kan dit heel erg overweldigend zijn. Een voorstelling als laat het licht aan maakt dit op een laagdrempelige manier herkenbaar. Wij van de Breinregisseur onderstrepen het belang van deze voorstelling om zodoende onder andere in te zetten op preventie. Voorkomen is immers beter dan genezen.
Team De Breinregisseur

“Sprakeloos. Intens mooie voorstelling. Mooie liedjes. Eerlijk verhaal en het was een voorstellings waarheid, realiteit. Dit gebeurt ook gewoon dagelijks momenteel in Nederland. Ik heb zelf met depressie te maken gehad om me heen, ook met zelfmoord, dus het sprak me heel erg aan. Dus ik ben een beetje stil ervan. Het was echt prachtig.” 

Sjors van der Panne

Zanger, Voice Of Holland

“Per maand (U leest het goed, ik dacht per jaar, maar nee, per maand!) belanden volgens het CBS in de jaren 2015 t/m 2019 maar liefst 350 jongeren op de eerste hulp, omdat ze een zelfmoordpoging waagden. Dat zijn er dus ruim 10 per dag!”

Catherine Keijl

Presentatrice

Catherine Keijl

Catherine Keijl over de voorstelling en hoe nodig het is om een manier te vinden om over het onderwerp te kunnen praten.

Sipke Jan Bousema

Sipke Jan Bousema: “De wereld wordt steeds grilliger en daarom is het zo belangrijk dat er voor jongeren een voorstelling als deze over depressie wordt gemaakt. Ik gun het iedereen om deze voorstelling te bekijken.”

Sjors van der Panne

Sjors van der Panne: “Ik denk dat depressiepreventie in theater een mooi middels is om mensen te bereiken. Er wordt tegenwoordig wel vaker therapeutische voorstellingen gemaakt. Het is erg nodig.”

#samen aan de slag?
plan vrijblijvend een afspraak in

Ons Kantoor

Prinsengracht 1049
1017 JE Amsterdam

Contact

085 – 208 1433
communicatie@throughout.nl

Geopend:

Maandag- Vrijdag 9:00 – 18:00
Zaterdag – Zondag gesloten

Share This