Over de lessen‚Äč

Met dit pakket kunnen docenten de depressie preventie voorstelling 'Laat Het Licht Aan' voorbereiden bij hun leerlingen.

Het pakket bevat onder andere de docentenhandleiding, een informatie katern, 2 lessen ter voorbereiding op de voorstelling en 1 borging les voor na de voorstelling. Met de lessen kunnen docenten de leerlingen voorbereiden op de voorstelling en hen helpen bij het verwerken van de informatie die wordt opgedaan tijdens de voorstelling.

Door dit pakket te downloaden, krijgt u een samenvatting van de lessen en de bijbehorende materialen. Zo bent u als docent goed voorbereid op de voorstelling en kunt u de leerlingen het meeste uit de voorstelling laten halen.

Download nu het pakket en begin met het voorbereiden van de voorstelling. Als u vragen of feedback heeft, kunt u contact met ons opnemen via willem@throughout.nl. Wij staan u graag te woord.

Willem van Leunen,
CEO Throughout Productions

De lessen in de klas zijn op dit moment gratis te downloaden. Zo kan de docent zich goed voorbereiden op de lessen in de klas. Ook kan de Zorg coördinator en Directie beter inschatten of het programma goed op de leerlingen aansluit.

Blijf op de Hoogte