Download Ouderbrief

Depressie is een gezondheidsprobleem waar iedereen mee te maken kan krijgen. De voorstelling 'Laat Het Licht Aan' is een krachtig middel om jongeren bewust te maken van depressie en om te helpen voorkomen dat depressie zich voordoet.

De voorstelling wordt uitgevoerd in een theater bij de school in de buurt, of zelfs op de school zelf. Met deze voorstelling willen we jongeren een veilig platform bieden waarop ze hun gevoelens kunnen uiten, en bewust worden van de risico’s van depressie.

Bovendien is de voorstelling onderdeel van een breder depressie preventie pakket, met drie lessen in de klas, compleet met docentenhandleiding.

Klik op de button om de ouderbrief gratis te downloaden.

Download Lesmateriaal

De lessen in de klas zijn op dit moment gratis te downloaden. Zo kan de docent zich goed voorbereiden op de lessen in de klas. Ook kan de Zorg coördinator en Directie beter inschatten of het programma goed op de leerlingen aansluit.

Download Persinformatie​

Dit voorbeeld-persbericht kan als voorbeeld worden gebruikt voor de schrijvende pers. Bij gebruik van de rechtenvrije foto's, vermeld (c) 'Laat Het Licht Aan'

Download Technische documenten

De voorstelling wordt gespeeld op school of in een theater in de buurt. Voor het opvragen van een adequate offerte bij het theater en om een inschatting te maken betreffende de technici is het van belang dat het theater weet wat de wensen zijn van ons gezelschap.

Download NPO Verantwoording

De inzet van de voorstelling is te verantwoorden met NPO gelden. Speciaal daarvoor hebben we een hulptabel gemaakt die scholen kan helpen bij het aanvragen en verantwoorden van de NPO gelden.

Blijf op de Hoogte